Spring naar hoofd-inhoud

Direct een bestelautoverzekering aanvragen en afsluiten

Meestal direct een voorlopige dekking per mail

Bestelauto gekocht en direct een verzekering nodig? Bij BestelautoVerzekeringen.eu kun je direct en snel een bestelautoverzekering aanvragen en afsluiten. Meestal ontvang je binnen enkele minuten een voorlopige dekking per mail en meestal binnen enkele uren een reactie op je aanvraag.

Bestelautoverzekering aanvragen en meestal direct dekking

Heb je snel een bestelautoverzekering nodig? Vul hieronder de gegevens van direct in, maak de vergelijking en vraag de gunstigste bestelautoverzekering aan. Je ontvangt van ons een korting op alle premies van bestelautoverzekeringen. De getoonde premies zijn overigens inclusief 21% assurantiebelasting.

Premie bestelautoverzekeringen aanvragen en afsluiten

Als de premievergelijking niet goed wordt weergegeven, klik op de bovenstaande titel. De premievergelijking wordt in een nieuw venster geopend.

Kies nu je ideale bestelautoverzekering

Vergelijk verzekeringen van onder andere de volgende verzekeraars: Allianz, ASR, REAAL en Nationale-Nederlanden.

Stap-voor-stap een bestelautoverzekering aanvragen

Hoe je bestelautoverzekeringen kunt vergelijken en aanvragen

  1. Berekenen - Vul je kenteken en overige gegevens in en klik daarna op 'berekenen'.
  2. Premievergelijking - Klik het vierkantje voor de gewenste dekking aan en klik op 'start vergelijking'
  3. Offerte - Klik op 'gratis offerte' achter de gewenste verzekering om een offerte per mail te ontvangen
  4. Aanvragen - Óf klik op 'Ga verder' voor het direct aanvragen van de bestelwagenverzekering.
  5. Aanvullende dekking - Selecteer de gewenste aanvullende dekkingen en klik op 'Ga verder'
  6. Aanvragen - Alle gegevens volledig en correct invullen en klik op 'Verzekering aanvragen'
  7. Acceptatie - Binnen 1 tot 2 dagen ontvang je een reactie op je aanvraag. Meestal is dit overigens al binnen een paar uur.
  8. Beheer - Na het afsluiten krijg je toegang tot je online PolisMap en kun je de PolisMap App gebruiken

TIP! Klik op 'help mij' achter schadevrije jaren om de juiste schadevrije jaren voor je bestelautoverzekering te bepalen.

Direct aanvragen en afsluiten van bestelautoverzekering

Binnen enkele minuten ontvang je meestal een voorlopige dekking. Vul daarom hierboven snel de gegevens in, kies je bestelautoverzekering en vul de aanvraag verder in. Als er geen bijzonderheden zijn krijg je vervolgens meestal binnen enkele uren de definitieve polis en bevestiging. De voorlopige dekking ontvang je per mail. Ook de polis ontvang je daarna per e-mail. De klant en verzekeringsgegevens zijn daarna ook te vinden in je digitale PolisMap.

Veel gestelde vragen (FAQ) over de aanvraag van een bestelautoverzekering

Nee, helaas niet. Als er geen bijzonderheden zijn, dan ontvang je meestal binnen enkele minuten een e-mail met een bevestiging voor de voorlopige dekking. Als je een bevestiging van de voorlopige dekking hebt ontvangen kun je direct met de bestelauto gaan rijden.

Meestal ontvang je binnen enkele minuten al een voorlopige dekking. In sommige gevallen kan dit helaas iets langer duren.

Nee, je bestelauto is dan niet verzekerd. Pas op het moment dat je een bevestiging voor een voorlopige dekking hebt ontvangen ben je pas verzekerd en kun je met de bestelauto gaan rijden.

Meestal binnen enkele uren. Als er geen bijzonderheden zijn ontvang je binnen enkele urenen een bevestiging dat je bestelautoverzekering is geaccepteerd en ontvang je ook direct de polis per mail. Als de verzekeraar de aanvraag niet direct accepteerd, dan wordt de aanvraag verder in behandeling genomen. Afhankelijk van de situatie kan dit soms helaas enkele dagen duren.

Dat kan van een aantal gegevens afhangen. Dat kan te maken hebben met de bestelauto die verzekerd moet worden, het bedrijf dat de bestelautoverzekering aanvraagt of de persoon die met de bestelauto gaat rijden. Bijzondere of dure bestelauto's moeten meestal eerst verder beoordeeld worden. De bedrijfsactiviteiten kunnen een reden zijn om de verzekering niet direct te accepteren. Ook de informatie over de regelmatig bestuurder kan reden zijn voor het behandelen van een aanvraag.

Nee, niet altijd. Als je een voorlopige dekking hebt ontvangen dan mag je met de bestelauto alvast gaan rijden in afwachting van de definitieve beoodeling door de verzekeraar. Het kan zijn dat de verzekeraar bij de beoordeling van de aanvraag toch besluit om de verzekering niet te accepteren. Dit is dus geen garantie.