Spring naar hoofd-inhoud

Professioneel

Online bestelautoverzekeringen

BestelautoVerzekeringen.eu is een professioneel online assurantiekantoor voor bestelautoverzekeringen. Wij beschikken over de vereiste Wft-vergunningen van de toezichthouder AFM, wij zijn lid van branchevereniging Adfiz, wij zijn aangesloten bij klachteninstituut KifiD en wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een cyberverzekering.

 

Professioneel door Wft vergunningen

Om te mogen bemiddelen in schadeverzekeringen, zoals bestelautoverzekeringen, zijn wij verplicht om een Wft-vergunning te hebben. Als professionele aanbieder van bestelautoverzekeringen beschikken wij over alle benodigde Wft-vergunningen van de toezichthouder AFM.

 

Lid van branchevereniging Adfiz

Als professioneel bedrijf zijn wij aangesloten bij de branchevereniging voor onafhankelijk financieel adviseurs, Adfiz. Voor meer informatie over de branchevereniging Adfiz kun je terecht op de website www.adfiz.nl.

 

Professioneel door aansluiting bij klachteninstituut KifiD

Uiteraard doen wij er alles aan om tevreden klanten te hebben en te houden. Voor vragen en klachten kun je altijd contact met ons opnemen. Als wij de klacht naar jou mening niet naar tevredenheid hebben opgelost, dan kun je een klacht indienen bij klachteninstituut KifiD.

 

Zekerheid door onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Uiteraard zullen wij altijd voorkomen om een klacht te krijgen, laat staan om aansprakelijk gesteld te worden. Mocht het onverhoopt toch zover komen dan hebben wij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, waardoor je extra zekerheid hebt dat een eventuele claim ook betaald kan worden.

 

Wij beschikken over een cyber- en dataverzekering

Doordat wij voornamelijk online werken hebben wij veel aandacht voor een goede beveiliging van onze website, van ons netwerk en van de klantgegevens. Wij doen er alles aan om de veiligheid goed te regelen en problemen te voorkomen. Als het onverhoopt toch mis zou gaan, dan kunnen wij gebruik maken van de professionele hulp via onze cyber- en dataverzekering om eventuele problemen zo snel en professioneel mogelijk op te lossen. Meer informatie over onze beveiliging.

 

Bestelautoverzekeringen vergelijken

Klik hier om de gunstigste bestelautoverzekeringen te vergelijken. Bereken direct online de premie voor je bestelautoverzekering. Daarna direct met hoge korting online afsluiten bij een professioneel assurantiekantoor. Bovendien maken wij jaarlijks automatisch een nieuwe vergelijking om altijd de goedkoopste bestelautoverzekering te houden!

Premie bestelautoverzekering berekenen >>