Spring naar hoofd-inhoud

Contact

Contactgegevens van BestelautoVerzekeringen.eu

BestelautoVerzekeringen.eu is op verschillende manieren te bereiken. Neem gerust contact met ons op. Maar online zijn wij het beste te bereiken. Daarom hieronder de contactgegevens van BestelautoVerzekeringen.eu.

Inloggen digitale PolisMap

Klantgegevens en polisgegevens bekijken, polis inzien, polisvoorwaarden raadplegen, groene kaart bekijken, andere bestelauto doorgeven, bankrekening wijzigen, adreswijziging doorgeven en schades melden. Direct inloggen op de PolisMap van BestelautoVerzekeringen.eu >>

Digitaal het beste bereikbaar

De beste manier om contact met ons op te nemen is via onze PolisMap. Of anders per e-mail. Wij werken namelijk zo veel mogelijk digitaal. Omdat wij via de telefoon en post moeilijker te bereiken zijn duurt het vaak langer voordat wij deze verzoeken behandelen.

Contact met BestelautoVerzekeringen.eu

Onze telefonische bereikbaarheid is helaas beperkt. Bel daarom op werkdagen tijdens kantoortijden van 9:00 tot 17:00 uur. Daarom willen wij u adviseren om de PolisMap te gebruiken. Anders kun je ons ook een e-mail sturen. Bij voorbaat bedankt voor je begrip.

 

Adresgegevens

BestelautoVerzekeringen.eu

Postbus 1244

3260 AE Oud-Beijerland

 

Contactgegevens bestelautoverzekering ongeval of pech

In geval van een ongeval, schade of pech kun je contact opnemen met de hulpdienst van de verzekeraar. Het telefoonnummer staat:

  • Op de eerste pagina van de groene kaart in het witte gedeelte
  • In de online PolisMap onder "Mijn polissen", "Bestelautoverzekering" of "Pechservice" en klik dan op "Groene kaart"
  • In de PolisMap App onder "Mijn polissen", "Bestelautoverzekering" of "Pechservice" en klik dan op "Groene kaart"

 

Aangesloten bij en ingeschreven in

BestelautoVerzekeringen.nl is onderdeel van VerzekeringsPlaza.nl en werkt onder de vergunningen van De Groot Financieel Adviseurs.

Kamer van Koophandel50884735
Toezichthouder AFM12020983
Branchevereniging Adfiz20100427
Klachteninstituut Kifid300.014360
Autoriteit Persoonsgegevensm1181406

 

Alle betrokken partijen bij Bestelautoverzekeringen.eu

Websitewww.BestelautoVerzekeringen.euJe eerste aanspreekpunt
Onderdeel vanVerzekeringsPlaza.nlVoor alle andere verzekeringen
Eigendom vanDe Groot Financieel AdviseursVergunninghouder
VerzekeringsadministratieVoogd & Voogd VerzekeringenVerzorgd alleen incasso en administratie
Verhaalservice (gratis)112schade.nlAlleen voor klanten BestelautoVerzekeringen.eu
VerzekeraarZie lijst met verzekeraarsDe verzekeraar betaald de schade uit

Veel gestelde vragen (FAQ) over de contactgegevens

Dat kan heel simpel. Via de PolisMap. En ook via de PolisMap PolisMap App voor iOs en Android. Wijzigingen doorgeven, een bestelauto wijzigen, betaalrekening aanpassen, adreswijziging en ook het inzien van uw klant- en verzekeringsgegevens. Dat kan het makkelijkst en het snelst via onze PolisMap of onze App. Kijk voor meer informatie onder 'klantenservice'.

Uiteraard werken wij vanuit een kantoorgebouw. Je kunt daarom bij ons langs komen. Je bent van harte welkom. Helaas kunnen wij je dan echter niet veel verder helpen. Dit komt omdat je nagenoeg alles digitaal online zelf kunt regelen. Daarom zijn wij er niet op ingesteld om klanten te ontvangen. Je zult dan bij ons op kantoor alsnog zelf moeten inloggen op je PolisMap om iets te kunnen regelen. Omdat wij werken op basis van execution only kunnen wij je verder ook geen advies geven.

Nee, helaas niet. Omdat BestelautoVerzekeringen.eu werkt op basis van execution only kunnen wij geen advies geven. Daarom geven wij je wel een extra korting op je premie. Als je advies wilt over een bestelautoverzekering, dan kun je contact opnemen met een collega die is aangesloten bij onze branchevereniging Adfiz.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. BestelautoVerzekeringen is je eerste aanspreekpunt voor al je vragen, ook voor vragen over de premie-incasso. Voogd & Voogd Verzekeringen zorgt alleen voor de polisadministratie en de incasso van de premies.

Powered by VerzekeringsPlaza.nl