Online bestelauto verzekeren met 100% veiligheid

Informatie uitwisselen met respect voor privacy en de veiligheid van je persoonsgegevens

Online je bestelauto verzekeren?

Op zoek naar een veilige manier om online je bestelauto te verzekeren? BestelautoVerzekeringen.eu is de oplossing om veilig online je bestelauto te laten verzekeren. Veilig informatie uitwisselen met respect voor privacy en de veiligheid voor persoonsgegevens. Gaat er onverhoopt iets mis, dan kunnen wij dit adequaat oplossen. Ter ondersteuning hebben wij een Cyber- en Data risk verzekering. Verder is uw privacy gewaarborgd door onze privacy statement. Tot slot zijn wij aangemeld bij Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Beveiligingscertifcaat HTTPS

BestelautoVerzekeringen.eu heeft een beveiligingscertificaat van Let's Encrypt. Door dit certificaat versturen wij informatie beveiligd en versleuteld over het internet. Deze website is versleuteld. Je kunt dit ten eerste zien aan de https voor ons internetadres. Verder aan het dichte slotje in je webbrowser. Door deze versleuteling is het moeilijk voor onbevoegde personen om gegevens te bekijken die tussen computers worden uitgewisseld. Daarom is het onwaarschijnlijk dat iemand deze pagina heeft gelezen, terwijl hij over het netwerk werd verzonden.

 

Privacy en Autoriteit Persoonsgegevens

BestelautoVerzekeringen.eu verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hier graag duidelijk over informeren. BestelautoVerzekeringen.eu respecteert jouw privacy en beschermd de persoonsgegevens door zorgvuldig met de beveiliging en je gegevens om te gaan. Wij gaan zorgvuldig om met jouw privacy. Jouw persoonsgegevens verstrekken wij niet aan derden. Verder heeft BestelautoVerzekeringen.eu een privacy statement en privacy beleid.

 

Cyber- en Datarisk verzekering

BestelautoVerzekeringen.eu heeft veel maatregelen genomen voor (internet)veiligheid en je persoonsgegevens. Als dit niet voldoende blijkt te zijn, dan kunnen wij terugvallen op de expertise van de door ons afgesloten cyber- en datariskverzekering. Zo weet je zeker dat wij alles in het werk stellen om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

 

Veel gestelde vragen (FAQ) over veilig informatie uitwisselen

Dat kan op 3 manieren.

  1. Controleer de https voor ons internetadres. Deze staat in de adresbalk van je browser.
  2. Controleer het slotje voor ons internetadres. Deze staat in de adresbalk van je browser. Door op het slotje te klikken krijg je informatie over het beveiligingscertificaat.
  3. Laat een externe website BestelautoVerzekeringen.eu controleren. Probeer bijvoorbeeld eens https://www.scamadviser.com

Hierdoor weet je zeker dat wij een onverhoopt problemen snel kunnen oplossen. Daardoor kunnen wij schade voorkomen of beperken. Door onze verzekering hebben wij de ondersteuning van  professionele beveiligingsbedrijven. Zij ondersteunen ons om zo snel mogelijk de beste actie te ondernemen. Verder zullen wij alles uiteraard netjes communiceren.