Spring naar hoofd-inhoud

Informatie over aanvullende schade inzittenden

Afsluiten bij je bestelautoverzekering

Het is mogelijk om bij je bestelautoverzekering een aanvullende schade inzittendenverzekering af te sluiten. De schade inzittenden dekking vergoedt de werkelijke schade die één of meer inzittenden van een bestelauto hebben in geval van letsel, opgelopen schade of in geval van overlijden door een ongeval.

 

Schade inzittendenverzekering voor werkgevers

Als je personeel in de bestelauto rijdt, dan is de schade inzittendenverzekering als aanvullende dekking op de bestelautoverzekering sterk aan te bevelen. Als werkgever ben je namelijk aansprakelijk voor de eventuele schade van je werknemer tijdens werkuren. De ongevallen inzittendenverzekering vergoedt geen schade maar een vast bedrag. Als je personeel in de bestelauto rijdt, dan kun je bij de bestelautoverzekering dus beter een schade inzittendenverzekering afsluiten of nog beter, een volledige werknemersschadeverzekering.

 

Premie schade inzittendenverzekering

De aanvullende premie voor de schade inzittendenverzekering is ongeveer € 4,82 per maand inclusief assurantiebelasting en kosten voor een verzekerd bedrag van in totaal maximaal € 1.000.000,- voor alle inzittenden die met de bestelauto vervoerd mogen worden.

Formulier aanvragen aanvullende schade inzittendenverzekering

Bij je bestelautoverzekering

Benodigde gegevens