Spring naar hoofd-inhoud

Pechservice

Voor een bestelautoverzekering

Aanvullende dekking voor pechservice als je pech hebt met je bestelauto. Voor de pechhulp heb je de keuze uit pechservice in Nederland of hulp binnen Europa en met of zonder hulp in je eigen woonplaats of vestigingsplaats.

Dekking van de pechservice

De pechserviceverzekering helpt bij pech onderweg met de bestelauto. Deze service is vergelijkbaar met de ANWB en Route Mobiel en is af te sluiten voor de eigen woonplaats, voor heel Nederland en voor heel Europa. Deze pechhulp is als extra dekking bij de bestelautoverzekeringen aan te vragen en kost slechts een paar Euro per maand.

 

Keuzemogelijkheden pechservice

Voor deze aanvullende verzekering heb je meerdere keuzemogelijkheden voor de dekking :

  • Nederland zonder woonplaats (of vestigingsplaats bedrijf)
  • Nederland inclusief woonplaats (of vestigingsplaats bedrijf)
  • Europa zonder woonplaats (of vestigingsplaats bedrijf)
  • Europa met woonplaats (of vestigingsplaats bedrijf)

Veel gestelde vragen (FAQ) voor pechservice

Ja, meestal helpt je pechservice ook als je verkeerde brandstof hebt getankt. Als de wegenwacht het ter plekke kan oplossen, dan is dit kosteloos. Als je auto naar een garage gesleept moet worden, dan zijn de sleepkosten gedekt. De repartie in de garage valt vervolgens helaas meestal niet onder de pechservice.

Meestal wel. Als je pech krijgt met je bestelauto kun je in sommige gevallen kosteloos een vervangende auto krijgen. In dat geval moet de reparatie niet ter plekke uitgevoerd kunnen. Daarnaast moet de garage de reparatie niet binnen 24 uur kunnen oplossen. Overigens zijn de brandstofkosten uiteraard wel voor iegen rekening.

Bestelautoverzekeringen vergelijken

Klik hier voor een onafhankelijke vergelijking voor bestelautoverzekeringen en sluit de goedkoopste direct online af. Kies de gewenste dekking en aanvullende dekkingen bij je bestelautoverzekering.

Premie bestelautoverzekering berekenen >>