Spring naar hoofd-inhoud

Gratis verhaalservice van 112schade.nl via BestelautoVerzekeringen.nl

Voor het gratis verhalen van schade aan je bestelauto

Een gratis verhaalservice voor het verhalen van een schade aan je bestelauto op een aansprakelijke tegenpartij. BestelautoVerzekeringen.eu biedt de gratis verhaalservice van 112schade.nl aan. Deze verhaalservice biedt gratis juridische hulp bij het verhalen van je schade op een tegenpartij. Handig als je geen (verhaals)rechtsbijstandsverzekering hebt.

 

Kosteloze verhaalservice van 112schade.nl

Via BestelautoVerzekeringen.eu bieden wij je de kosteloze verhaalservice van 112schade.nl aan. 112schade.nl biedt juridische hulp voor letselschade, materiële schade of loonkosten. Bijvoorbeeld als een werknemer arbeidsongeschikt wordt door toedoen van een ander. Deze service is gratis. Verder krijgt je toegang tot een online dossier. Daarnaast ontvang je doorlopend statusinformatie per e-mail.

 

Verschil tussen 112schade.nl en (verhaals)rechtsbijstandsverzekering

De verhaalservice van 112schade.nl en een (verhaals)rechtsbijstandsverzekering zijn niet het zelfde. Er zijn namelijk een aantal belangrijke verschillen.

 

Gratis of premie

De service voor het verhalen van een schade van 112schade.nl is een gratis service voor als je zelf geen rechtsbijstandsverzekering hebt. Voor een uitgebreidere verhaalsrechtsbijstandsverzekering bij een bestelautoverzekering of een uitgebreide rechtsbijstandsverzekering betaal je namelijk wel een premie.

 

Gerechtelijke procedure

De kosten voor een gerechtelijke procedure worden door 112schade.nl niet betaald. Die moet je dan dus zelf betalen. De kosten van een gerechtelijke procedure zijn op een verhaalsrechtsbijstandsverzekering of een rechtsbijstandsverzekering namelijk (bijna altijd) wel verzekerd.

 

Verhaal van een schade in het buitenland

112schade.nl biedt dekking voor verhaal van een schade in Nederland. Ook als de tegenpartij uit het buitenland komt kun je bij 112schade.nl terecht. Als je een schade in het buitenland wilt verhalen dan heb je een dus een verhaalsrechtsbijstandsverzekering nodig.

 

Contractuele geschillen

Tot slot biedt 112schade.nl geen oplossing voor contractuele geschillen. Dit is bijvoorbeeld een geschil met de garage. Een verhaalsrechtsbijstandsverzekering biedt hier vaak weer wel dekking voor.

 

Meer informatie 112schade.nl

Voor meer informatie over de verhaalservice van 112schade.nl of om een verhaalsactie via 112schade op te starten kunt u de website van 112schade.nl bezoeken.

Veel gestelde vragen (FAQ) over de verhaalservice van 112schade.nl

Aan het juridisch advies en de verhaalservice van 112schade.nl zijn geen kosten verbonden. Het is een gratis service. 112schade.nl werkt overigens niet op no cure no pay basis. Dit kan namelijk betekenen dat in geval van succes, kosten van je schade-uitkering af gaan. 112schade.nl werkt dus niet met een ‘no cure no pay’ regeling. Je ontvangt de volledige verhaalde schade, omdat de kosten van 112schade.nl apart verhaald worden op de tegenpartij.

Ja, dat kan. Iedereen die geen dekking heeft op zijn bestelautoverzekering of rechtsbijstandsverzekering kan bij 112schade.nl een schade insturen. Dit is voor particulieren en voor bedrijven.

Nee, je krijgt geen kosten in rekening gebracht door 112schade.nl. Als het onverhoopt niet lukt om de schade op een tegenpartij te verhalen, dan zijn de kosten voor 112schade.nl. De service is echt gratis.

Je kunt letselschade, materiële schade en loonschade. Deze kunnen door 112schade op de aansprakelijke tegenpartij verhaald worden.

Bestelautoverzekeringen vergelijken

Klik hier voor een onafhankelijke vergelijking voor bestelautoverzekeringen en sluit de goedkoopste direct online af. Kies de gewenste dekking en aanvullende dekkingen bij je bestelautoverzekering.

Premie bestelautoverzekering berekenen >>