Schadehersteller

MijnSchadehersteller.nl voor het herstellen van schade aan je bestelauto

De juiste schadehersteller vinden?

Als je een schade hebt aan je bestelauto dan kun je de schade laten herstellen bij een schadehersteller. Je hebt niet altijd een vrije keuze voor een schadehersteller. Kijk dus op je groene kaart of in de polisvoorwaarden van je bestelautoverzekering waar je de schade het beste kunt laten herstellen. Reparaties kun je ook niet altijd claimen op je autoverzekering.

 

Verschillende soorten schadeherstellers

Voor het laten repareren van een schade aan je bestelauto kun je naar verschillende schadeherstellers of garages. Je kunt de schade laten repareren bij een officiële merkdealer, een hersteller aangesloten bij een keurmerk of organisatie, zoals topherstel, schadegarant, bovag of bij een niet aangesloten hersteller. Voor ruitschade kun je ook terecht bij een officiële merkdealer, carglass, autotaalglas of een andere ruithersteller.

 

Kosten van het schadeherstel claimen op de verzekering

Als de schade is veroorzaakt dan kun je de schade laten repareren en de kosten (laten) verhalen op de tegenpartij. Je kunt dit doen via je casco dekking op je bestelautoverzekering, je verhaalsrechtsbijstandsdekking, rechtsbijstandsverzekering of onze gratis verhaalservice. Als je de schade zelf hebt veroorzaakt, dan kun je de schade alleen claimen als je een volledig casco of allrisk dekking hebt. In geval van brand of enkele andere schadeoorzaken is dit ook mogelijk als je een beperkt casco dekking hebt.

 

Verzekerd via BestelautoVerzekeringen.eu

Als je verzekerd bent via BestelautoVerzekeringen.eu is het heel mogelijk om de juiste hersteller te kiezen. Ga naar www.mijnschadehersteller.nl en vul je kenteken of polisnummer in. Je kunt dan kiezen uit een lijst met schadeherstellers die door de verzekeraar zijn goedgekeurd of die een gunstige regeling hebben.

 

Voordelen MijnSchadehersteller.nl

De voordelen van een garage die is aangesloten via mijnschadehersteller zijn :

  • Je eigen risico wordt in de meeste gevallen verlaagd met tientallen euro's

  • Vervangend vervoer wordt 100% vergoed
  • Je schade wordt snel én vakkundig hersteld
  • Garantie op de herstelde schade
  • De kosten worden door je verzekeringsmaatschappij rechtstreeks aan het schadeherstelbedrijf betaald, zodat je daar geen omkijken naar hebt.