Spring naar hoofd-inhoud

Zorgeloze schadeservice voor het laten repareren van de schade aan je bestelauto

Wij regelen alles snel en simpel

Zorgeloze schadeservice voor het laten repareren van de schade aan je bestelauto. Wij regelen alles voor je! Je beschadigde auto wordt opgehaald, je gerepareerde bestelauto wordt weer terug gebracht. Uiteraard krijg je een vervangende auto. Verder betaal je geen standaard eigen risico. Je bestelauto wordt gewassen. Tot slot krijg je ook nog eens Focwa garantie op de reparatie. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

 

Unieke voordelen

  1. Simpel, je hoeft alleen een paar foto's van de schade te uploaden
  2. Haal- en brengservice waar en wanneer het jou uitkomt
  3. Gratis een vervangende auto
  4. Geen standaard eigen risico
  5. Focwa garantie op de reparatie van 4 jaar
  6. Je bestelauto gewassen weer terug

 

Haalservice en brengservice

Onze schadeservice neemt contact met je op wanneer je beschadigde bestelauto opgehaald kan worden. Je ontvangt dan direct de vervangende auto. Als de auto klaar is, dan wordt weer contact opgenomen wanneer het uit komt om je auto terug te brengen.

 

Vervangende auto

Gedurende de reparatie van je bestelauto krijg je een vervangende auto. Dit is in ieder geval een personenauto. Wij doen echter onze best om een bestelauto als vervangende auto voor je te regelen.

 

Geen standaard eigen risico

Als je van onze schadeservice gebruik maakt, dan betaal je geen eigen risico. Dit gaat dan wel om het standaard eigen risico. Als je vrijwillig een hoger eigen risico hebt gekozen, dan betalen je alleen het extra hogere eigen risico.

 

Gewassen auto

Als je bestelauto is gerepareerd dan krijg je deze weer netjes gewassen van de schadehersteller terug.

 

FOCWA-garantie

Bovendien bieden wij 4 jaar FOCWA-garantie op de reparatie, zodat je ook zeker weet dat de reparatie goed uitgevoerd wordt. Herstel wordt volgens geldende fabrieksspecificaties uitgevoerd en bij vervanging wordt in beginsel gebruik gemaakt van originele onderdelen. Juist door het vakmanschap van bij FOCWA aangesloten bedrijven kan uitgebreide garantie op werkzaamheden worden verstrekt en worden fabrieksgarantietermijnen op herstelde delen overgenomen.

 

Wat moet je doen?

Dat is heel simpel en je hoeft maar een paar stappen te doen :

  1. Aanrijdingsformulier op de voor- en achterzijde invullen en aan ons mailen
  2. Je ontvangt een e-mail met een link om je gegevens in te vullen en een paar foto's van de schade te uploaden
  3. Wij zoeken direct de beste hersteller voor je bij jou in de buurt
  4. De hersteller neemt contact met je op om de bestelauto te repareren en af te spreken waar en wanneer hij de bestelauto kan ophalen en je krijgt een vervangende auto

 

Veel gestelde vragen (FAQ) over schadeherstel

Jazeker! Uiteraard is dat geen enkel probleem. Je betaald dan echter wel het volledige (eventueel verhoogde) eigen risico. Daarnaast wordt je bestelauto dan niet gehaald en gebracht.

Nee, zeker niet. Met onze schadeservice is je schade juist veel sneller gerepareerd. De schade wordt direct berekend op basis van de foto's. Je hoeft dan niet eerst naar de hersteller voor een herstelofferte. Verder houden wij rekening met de drukte bij de verschillende herstelbedrijven, waardoor je schade het snelst gerepareerd is. Meestal neemt de hersteller binnen en dag al contacty met op voor het maken van de afspraak.

Bestelautoverzekeringen vergelijken

Klik hier voor een onafhankelijke vergelijking voor bestelautoverzekeringen en sluit direct online af. Inclusief onze unieke schadeserice om je schade goed en simpel te herstellen.

Premie bestelautoverzekering berekenen >>