Spring naar hoofd-inhoud

Informatie over bestelautoverzekeringen

Een bestelautoverzekering is een verzekering die een schade door en eventueel aan de bestelauto vergoed. Je bent wettelijk verplicht om voor je bestelauto minimaal een verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd voor een schade die je aan iemand anders veroorzaakt. Daarnaast is het mogelijk om de bestelautoverzekering uit te breiden.

 

Verzekeringsmogelijkheden voor je bestelauto

Je kunt de verzekering uitgebreiden met een vergoeding door de verzekeraar van je schade voor een beperkt aantal gebeurtenissen via de beperkt casco dekking. Je kunt hierbij denken aan brand, diefstal en ruitschade. Verder kun je de bestelauto uitgebreid verzekeren door middel van een volledig casco of allrisk verzekering. Met deze dekking is namelijk ook een schade aan je eigen bestelauto verzekerd. Tot slot zijn er bijzondere situaties of zaken waar een aantal aanvullende dekkingen op de bestelautoverzekering voor mogelijk zijn.

Informatie zoeken en vinden

In het menu links staat alle informatie over bestelautoverzekeringen. Je kunt eventueel ook de zoekfunctie rechts boven aan de pagina gebruiken om informatie te zoeken.