Spring naar hoofd-inhoud

Service door eenvoudige en snelle online communicatie

Voor bestelautoverzekeringen

BestelautoVerzekeringen.eu biedt snelle en prettige service via een heldere website, een uitgebreide vergelijking, een online PolisMap en onlineverzekerings Apps voor iOs en Android. Daarnaast bieden wij een unieke schadeservice voor het snel en simpel laten herstellen van je schade. Bovendien zijn wij ook bereikbaar via e-mail en als het nodig is via de telefoon.

 

Gemak door de online PolisMap

Eenvoudig en snel alles zelf kunnen regelen is het uitgangspunt voor onze online PolisMap. Onze service en onderhoud bieden wij aan via de digitale online PolisMap. Door in te loggen op de PolisMap kun je nagenoeg alles zelf direct online regelen. Daardoor ben je niet afhankelijk van anderen.

 

Service via de iOs en Android App

Apps zijn uiteraard ideaal voor gemak en online beschikbaarheid van informatie, zodat wij optimale service kunnen bieden. Via onze verzekerings App kun je daarom alles zelf online regelen. Via de App kun je nagenoeg alles inzien en zelf regelen. Voor het downloaden van de App ga je naar onze downloadpagina.

 

Service via een heldere website

In de eerste plaats bieden wij zo veel mogelijk heldere informatie via deze website. Heel veel informatie en antwoorden op uw vragen hebben wij op onze website staan. Uiteraard proberen wij de informatie zo eenvoudig en helder mogelijk te omschrijven. Als je nog verbetersuggesties heeft, dan horen wij dit graag van je.

 

Uitgebreide vergelijking en online aanvraag

Wij bieden zo veel mogelijk service door een uitgebreide en heldere online vergelijking voor bestelautoverzekeringen aan te bieden, waarbij je direct de premies in de vergelijking ziet staan. Je kunt polisvoorwaarden inzien en je kunt eerst een offerte naar je eigen e-mail laten sturen, waarna je de verzekering later alsnog kunt aanvragen via een link in de e-mail.

 

Bestelautoverzekeringen vergelijken

Klik hier om de gunstigste bestelautoverzekeringen te vergelijken. Bereken online de premie. Daarna direct met hoge korting online afsluiten. Ervaar daarna de eenvoudige online service. Bovendien maken wij jaarlijks automatisch een nieuwe vergelijking om altijd de goedkoopste bestelautoverzekering te houden!

Premie bestelautoverzekering berekenen >>