Spring naar hoofd-inhoud

Bestelautoverzekering Renault Master

Verzeker je Renault Master via dé specialist voor bestelautoverzekeringen

Bestelautoverzekering Renault Master vergelijken en afsluiten. Verzeker je Renault Master daarom via dé specialist voor bestelautoverzekeringen. Maximaal 80% no-claim korting. Ook nog eens 10% extra premiekorting op de verzekering voor je Renault Master.

De beste bestelautoverzekering voor je Renault Master met distribox, enkele cabine of dubbele cabine via BestelautoVerzekeringen.eu. Verzeker je Renault Master voor WA, beperkt casco of allrisk (volledig casco). Bescherm je Renault Master en je bedrijf tegen financiële tegenvallers door je Renault Master goed te verzekeren.

  • Hoogste premiekorting
  • Vergelijk groot aantal verzekeraars
  • Digitale polismap

Start vergelijking autoverzekering Renault Master

Waarom een bestelautoverzekering voor de Renault Master?

Een bestelauto zoals de Renault Master wordt vaak intensief gebruikt. Hierdoor wordt de kans op schade verhoogt. Met een goede bestelwagenverzekering ben je beschermd tegen onverwachte kosten. Deze kosten kunnen ontstaan door ongelukken, diefstal of schade. In Nederland is het overigens wettelijk verplicht om uw voertuig minimaal WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) te verzekeren. Dit dekt namelijk schade die u met uw voertuig aan anderen toebrengt. Een uitgebreide casco verzekering biedt daarnaast dekking voor schade aan uw eigen voertuig.

Soorten bestelautoverzekeringen Renault Master

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA)
De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering is de minimale verplichte verzekering in Nederland. Deze verzekering dekt schade die u met uw Renault Master aan anderen veroorzaakt. Dit biedt echter geen dekking voor schade aan uw eigen voertuig.

Beperkt Casco Verzekering
Een Beperkt Casco verzekering biedt naast de dekking van de WA verzekering ook dekking voor schade aan uw eigen voertuig. Bijvoorbeeld door diefstal, brand, storm of een aanrijding met dieren. Een beperkt casco wordt ook wel WA Plus of mini casco genoemd. 

Volledig Casco Verzekering (Allrisk)
De Volledig Casco verzekering biedt de meest uitgebreide dekking. Naast de dekking van de WA en Beperkt Casco verzekering, dekt deze verzekering ook schade aan uw eigen voertuig door eigen schuld, zoals een ongeluk, of vandalisme. , De volledig casco dekking wordt ook wel allrisk of all risks genoemd.

Factoren die de premie beïnvloeden

Postcodegebied van het bedrijf en de regelmatig bestuurder
Het postcodegebied waar de Renault Master regelmatig zal rijden is mede bepalend voor de hoogte van de premie van bestelautoverzekeringen. In drukke gebieden, zoals in steden, zal de premie daarom iets hoger zijn dan in de buitengebieden.

Leeftijd van de Bestuurder
Jonge bestuurders tot en met 24 jaar betalen vaak een hogere premie. Dit komt doordat zij als risicovoller worden beschouwd door verzekeraars, omdat zij nog minder ervaring hebben en deze statistisch gezien vaker bij een aanrijding betrokken zijn.

Schadevrije Jaren
Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe hoger de korting op de premie. Schadevrije jaren tonen namelijk aan dat je een veilige bestuurder bent, wat het risico voor de verzekeraar verlaagt. Wel opletten dat schadevrije jaren altijd per verzekeringnemer én per bestelauto worden opgebouwd.

Gebruik van de Renault Master
Het doel en de frequentie van het gebruik van de Renault Master spelen ook een rol bij het bepalen van de premie. Een bestelauto die intensief wordt gebruikt voor bijvoorbeeld transport of als servicevoertuig kan een hogere premie hebben dan een bestelauto die slechts sporadisch wordt gebruikt.

Waarom kiezen voor BestelautoVerzekeringen.eu?

Meerdere Renault Masters verzekerd: Als specialisten in bestelautoverzekeringen hebben wij al vele Renault Masters verzekerd met de beste aanbiedingen en de laagste premies.

Maximale kortingen: Doordat je zelf de vergelijking maakt en wij alles hebben gedigitaliseerd kunnen wij de hoogste kortingen op de standaard premies bieden. Dit betekent dat je niet alleen verzekerd bent van de beste dekking, maar ook van de laagste premie.

Aangepaste dekkingsopties: Wij begrijpen dat elke ondernemer en bestelauto uniek zijn. Daarom bieden wij maatwerk en keuzemogelijkheden in onze vergelijking en in onze polissen om je Renault Master goed te verzekeren.

Hoe onze vergelijkingstool voor bestelautoverzekering Renault Master werkt:

Informatie Invoeren: Begin met het invoeren van enkele basisgegevens over je postcode, gegevens van je Renault Master bedrijfswagen en je bedrijfsactiviteiten.

Bekijk de aanbiedingen: je krijgt de offertes van verschillende verzekeraars te zien. Deze staan op volgorde van laagste premie. Ze zijn afgestemd op jouw specifieke wensen.

Selecteer de beste Optie: Kies de bestelauto verzekering die het beste bij jouw bedrijfsvoering past Geniet van de passende dekking tegen de laagste premie.

Vergelijk nu en bespaar op je premie

Start direct met het vergelijken van bestelautoverzekeringen voor je Renault Master en ontdek hoe je jouw bestelwagen goed kunt verzekeren. Klik op de onderstaande knop om direct te beginnen.

Bestelautoverzekeringen Renault Master vergelijken

Veel gestelde vragen (FAQ) bestelautoverzekering voor Renault Master

Als je als ondernemer BTW-plichtig bent en de BTW kunt verrekenen, hoef je de BTW op je bestelauto niet te verzekeren. Bij schade wordt de BTW vergoed door de Belastingdienst. Door de bestelauto exclusief BTW en/of BPM te verzekeren, voorkom je dat het verzekerde bedrag te hoog is, wat onnodige premie zou kosten.

De vergelijkingstool werkt als volgt: je voert enkele basisgegevens in over je postcode, je bestelauto en je bedrijfsactiviteiten. Vervolgens krijg je offertes van verschillende verzekeraars te zien, gerangschikt op laagste premie en afgestemd op jouw specifieke wensen. Je kiest de verzekering die het beste bij jouw bedrijfsvoering past en geniet van de passende dekking tegen de laagste premie.