10% korting op de premie van je bestelautoverzekering

Hoge korting én uitgebreide vergelijking via BestelautoVerzekeringen.eu

Je kunt verschillende kortingen op de premie van je bestelautoverzekering krijgen. Premiekorting door een verzekering via een collectiviteit, door een lidmaatschap of via een vereniging of via je werkgever. Bij BestelautoVerzekeringen.eu krijg je echter altijd standaard een hoge korting op je premie.

 

Bonus-/maluskorting op basis van schadevrije jaren

De belangrijkste korting is de korting op de premie die je krijgt als bonus-/maluskorting, ook wel BM-korting. Deze is gebaseerd op het aantal schadevrije jaren van de regelmatig bestuurder. De hoogte van de korting is te vinden in de bonusmalusladder. Hoe meer schadevrije jaren hoe hoger de korting. Deze korting kan oplopen tot wel 80% van de premie.

 

Korting via een collectiviteit of inkooporganisatie

Door je aan te sluiten bij een collectiviteit of inkooporganisatie is het mogelijk om een premiekorting op de premie voor je bestelautoverzekering te krijgen. Meestal biedt een dergelijke collectiviteit of inkooporganisatie korting op de verzekering of verzekeringen van één aanbieder of verzekeraar aan. Als je korting krijgt op een duurdere bestelautoverzekering heb je nog steeds niet de goedkoopste bestelautoverzekering.

 

Korting via een lidmaatschap of vereniging

Een lagere premie is ook mogelijk via het lidmaatschap van een vereniging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ANWB. Of via een branchevereniging. Denk bijvoorbeeld aan ZZP Nederland of MKB Nederland. Als je een premiekorting krijgt op een duurdere bestelautoverzekering heb je nog steeds niet de goedkoopste bestelautoverzekering.

 

Premiekorting via je werkgever

Soms krijgt je via je werkgever extra collectiviteitskorting op schadeverzekeringen en bestelautoverzekeringen. Deze korting wordt aangeboden omdat je werkgever dan een collectieve afspraak voor al het personeel met één verzekeraar heeft gemaakt. Maar is deze verzekering wel echt zo goedkoop? Door verzekeringen te vergelijken bespaar je vaak al meer op je premie dan een verzekering via een collectiviteit.


Standaard korting én uitgebreide vergelijking bij BestelautoVerzekeringen.eu

Op BestelautoVerzekeringen.eu maak je een uitgebreide vergelijking van de goedkoopste bestelautoverzekeringen. Daarnaast ontvang je bij BestelautoVerzekeringen.eu ook altijd nog een extra premiekorting op je bestelautoverzekering. Bovendien is de korting van BestelautoVerzekeringen.eu vaak nog hoger dan de kortingen via vereniging, inkooporganisatie of werkgever. De premiekorting is al in de premievergelijking verwerkt. Je krijgt dus automatisch de goedkoopste premie voor de bestelautoverzekeringen te zien.