Spring naar hoofd-inhoud

Check of de bedrijfswageninrichting is meeverzekerd op je bestelautoverzekering!

Heb jij een mooie bedrijfswageninrichting? Deze inrichting is standaard vaak niet meeverzekerd op je bestelautoverzekering. De bedrijfsauto inrichting kan namelijk verzekerd worden via de accessoire dekking op je bestelautoverzekering. Check daarom of deze is meeverzekerd op je bestelautoverzekering!

Accessoire dekking voor bedrijfswageninrichting

Accessoires die vanaf de fabriek, af-fabriek, al op de bestelauto worden geleverd zijn inbegrepen in de cataloguswaarde van de bestelauto. Deze zijn daarom meestal meeverzekerd op de beperkt of volledig casco dekking. Zaken die je echter later hebt laten inbouwen of die de garage heeft ingebouwd zijn standaard niet meeverzekerd op je bestelautoverzekering. Bijvoorbeeld de inrichting van je bestelauto. Of soms zijn deze maar tot een beperkt bedrag meeverzekerd.

 

Meer informatie accessoire dekking

Op de pagina https://www.bestelautoverzekeringen.eu/dekkingen/accessoires/ vind je meer informatie over de aanvullende accessoire dekking voor je bedrijfswageninrichting. Deze aanvullende dekking voor de inrichting van je bestelauto is later op je bestelautoverzekering toe te voegen. Je kunt deze dekking uiteraard ook direct bij de aanvraag van je bestelautoverzekering afsluiten.

Veel gestelde vragen (FAQ) verzekeren van je bedrijfswageninrichting

De nieuwprijs. Voor het verzekeren van de accessoires op je bestelauto moet je uitgaan van de nieuwprijs. De kosten voor het inbouwen van de complete inrichting kan als accessoire verzekerd worden. Als je de BTW kunt verrekenen dan kun je de nieuwprijs exclusief BTW verzekeren.

Dat hangt ervan af of je de BTW kunt verrekenen. Als de bedrijfswagen op naam van je bedrijf staat en je bedrijf is BTW-plichtig, dan kun je de BTW verrekenen. Als je de accessoires en de bedrijfswageninrichting verzekerd, dan kun je deze exclusief BTW verzekeren. Kan je bedrijf geen BTW verrekenen of is de bestelauto privé, dan moet je de waarde van bedrijfswagen inrichting inclusief BTW opgeven.

Ja. De inbouwkosten horen ook bij de prijs van de inrichting. Stel dat je bestelauto bijvoorbeeld onverhoopt gestolen wordt dan moet de bestelautoinrichting incluisef inbouwkosten ook weer in de nieuwe bedrijfswagen ingebouwd worden.

Bestelautoverzekeringen vergelijken

Klik hier voor een vergelijking voor de goedkoopste bestelautoverzekeringen. Sluit ook de accessoire dekking voor je bedrijfswageninrichting als aanvullende dekking bij je bestelautoverzekering af. Dan is de inrichting van je bestelauto ook goed verzekerd.

Premie bestelautoverzekering berekenen >>