Automatische jaarlijkse vergelijking

Voor je bestelautoverzekering

BestelautoVerzekeringen.eu biedt een automatische vergelijking van je bestelautoverzekering. Dit doen wij jaarlijks voor je, zodat je altijd weet dat je de gunstigste bestelautoverzekering en de goedkoopste premie hebt. Voor de automatische vergelijking hoeft je zelf dus niets te doen. Deze vergelijking maken wij automatisch voor je.

 

Altijd de gunstigste bestelautoverzekering

Aan het einde van ieder jaar maakt BestelautoVerzekeringen.eu automatisch een nieuwe vergelijking van alle bestelautoverzekeringen. Je ontvangt van ons automatisch jaarlijks een bericht of wij een gunstiger voorstel voor je bestelautoverzekering hebben gevonden of dat je nog steeds de goedkoopste bestelautoverzekering hebt. Je hoeft hier niets voor te doen. Jaarlijks ontvang je hier automatisch een e-mail van.

 

Toelichting op de automatische vergelijking

De automatische vergelijking van je bestelautoverzekering doen we ieder jaar. In de maand voor de verlenging van je bestelautoverzekering starten wij de vergelijking. Uiterlijk op de verlengingsdatum ontvang je van ons een e-mail. Als wij een gunstiger alternatief uit de automatische vergelijking krijgen, dan sturen wij dit voorstel per mail aan je toe. Als wij geen gunstiger alternatief op basis van de automatische vergelijking hebben, dan sturen wij ook een e-mail. Als je de bestelautoverzekering wilt omzetten, dan hoef je alleen een mailtje terug te sturen dat je akkoord gaat.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Voor het automatisch opnieuw vergelijken van je bestelautoverzekering hoef je niets te doen. Wij maken deze vergelijking ieder jaar automatisch voor je.

In de vergelijking van je huidige bestelautoverzekering met de alternatieven proberen de bestelautoverzekering zo veel mogelijk te vergelijken met bestelautoverzekeringen met vergelijkbare voorwaarden en dekking. Uiteraard zijn er altijd verschillen tussen de bestelautoverzekeringen. Controleer daarom ook altijd nog even zelf of het aangeboden alternatief bij je wensen aansluit.

Je bestelautoverzekering gaan wij niet automatisch aanpassen. Als wij een gunstiger alternatief hebben gevonden krijg je altijd eerst een aanbieding per e-mail. Je kunt vervolgens zelf aan ons laten weten of wij de bestelautoverzekering mogen omzetten.

Bestelautoverzekeringen vergelijken

Klik hier voor een vergelijking van bestelautoverzekeringen, bereken de premie en sluit de gunstigste direct online af. Inclusief jaarlijkse automatische vergelijking van je bestelautoverzekering!

Premie bestelautoverzekering berekenen >>