Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

BestelautoVerzekeringen.eu

bedrijfswageninrichting verzekerd?

Heb jij een mooie bedrijfswageninrichting? Check of deze is meeverzekerd op je bestelautoverzekering!

14-09-2019 15:16

Heb jij een mooie bedrijfswageninrichting? Deze is standaard vaak niet meeverzekerd op je bestelautoverzekering. Check of deze is meeverzekerd op je bestelautoverzekering!

Rekenmachine met pen voor een claimanalyse

Schade laten uitkeren of zelf betalen? BestelautoVerzekeringen.eu maakt na iedere schuldschade een claimanalyse

13-04-2019 09:45

Schade laten uitkeren of zelf betalen? BestelautoVerzekeringen.eu maakt na iedere schuldschade altijd een claimanalyse voor je. Als je een schade claimt kan het zijn dat je premie een stuk hoger wordt, waardoor het financieel gunstiger is om deze schade zelf te betalen. Maak de vergelijking!

10 tips voor rijden in de sneeuw

10 tips voor veilig rijden in de sneeuw

23-02-2019 08:42

Moet jij in winterse omstandigheden de weg op met je auto of bestelauto, dan is het oppassen geblazen. Hoe zorg je ervoor dat je heelhuids aankomt op je bestemming? Hierbij geven we je 10 tips om veilig in de sneeuw te rijden.

Altijd de gunstigste bestelautoverzekering door automatische jaarlijkse vergelijking.

Altijd de gunstigste bestelautoverzekering door automatische jaarlijkse vergelijking

28-01-2019 17:03

Hartstikke goed dat je nu de goedkoopste bestelautoverzekeringen vergelijkt. Maar is dit volgend jaar nog steeds de goedkoopste? BestelautoVerzekeringen.eu biedt daarom jaarlijks een automatische vergelijking van je bestelautoverzekering, zodat je ook altijd de gunstigste bestelautoverzekering houdt.

Alles over winterbanden en sneeuwkettingen

Alles over winterbanden en sneeuwkettingen

27-11-2018 16:19

In de landen van de Europese Unie hanteren in de winter verschillende regels voor het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen en spijkerbanden. Lees hier de regels die gelden per land en enkele andere winterregels waar je je aan moet houden wanneer je met je auto of bestelauto naar of door dit land reist.

schadeherstel door BestelautoVerzekeringen.eu

Schade is al vervelend genoeg, wij zorgen voor een makkelijk schadeherstel

01-10-2018 16:19

Schade is al vervelend genoeg, daarom zorgen wij voor een prettig schadeherstel met onze unieke schadeservice. Wij schakelen een Focwa hersteller in, zorgen wij dat je auto wordt opgehaald en terug gebracht wanneer het jou uit komt, krijg je een vervangende auto en rekenen wij geen standaard eigen risico.


Nieuwsarchief

Meer nieuwsberichten