Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsarchief

Van BestelautoVerzekeringen.eu

bedrijfswageninrichting verzekerd?

Heb jij een mooie bedrijfswageninrichting? Check of deze is meeverzekerd op je bestelautoverzekering!

14-09-2019 15:16

Heb jij een mooie bedrijfswageninrichting? Deze is standaard vaak niet meeverzekerd op je bestelautoverzekering. Check of deze is meeverzekerd op je bestelautoverzekering!

Rekenmachine met pen voor een claimanalyse

Schade laten uitkeren of zelf betalen? BestelautoVerzekeringen.eu maakt na iedere schuldschade een claimanalyse

13-04-2019 09:45

Schade laten uitkeren of zelf betalen? Wij maken na iedere schuldschade een claimanalyse. Een schade zelf betalen kan gunstiger zijn dan de hogere premie

10 tips voor rijden in de sneeuw

10 tips voor veilig rijden in de sneeuw

23-02-2019 08:42

Moet jij in winterse omstandigheden de weg op met je auto of bestelauto, dan is het oppassen geblazen. Hoe zorg je ervoor dat je heelhuids aankomt op je bestemming? Hierbij geven we je 10 tips om veilig in de sneeuw te rijden.

Altijd de gunstigste bestelautoverzekering door automatische jaarlijkse vergelijking.

Altijd de gunstigste bestelautoverzekering door automatische jaarlijkse vergelijking

28-01-2019 17:03

Hartstikke goed dat je nu de goedkoopste bestelautoverzekeringen vergelijkt. Maar is dit volgend jaar nog steeds de goedkoopste? BestelautoVerzekeringen.eu biedt daarom jaarlijks een automatische vergelijking van je bestelautoverzekering, zodat je ook altijd de gunstigste bestelautoverzekering houdt.

Alles over winterbanden en sneeuwkettingen

Alles over winterbanden en sneeuwkettingen

27-11-2018 16:19

In de landen van de Europese Unie hanteren in de winter verschillende regels voor het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen en spijkerbanden. Lees hier de regels die gelden per land en enkele andere winterregels waar je je aan moet houden wanneer je met je auto of bestelauto naar of door dit land reist.

schadeherstel door BestelautoVerzekeringen.eu

Schade is al vervelend genoeg, wij zorgen voor een makkelijk schadeherstel

01-10-2018 16:19

Schade is al vervelend genoeg, daarom zorgen wij voor een prettig schadeherstel met onze unieke schadeservice. Wij schakelen een Focwa hersteller in, zorgen wij dat je auto wordt opgehaald en terug gebracht wanneer het jou uit komt, krijg je een vervangende auto en rekenen wij geen standaard eigen risico.

Verkeerde brandstof getankt

Verkeerde brandstof getankt. Is dat verzekerd?

07-08-2018 15:51

Het kan ons allemaal een keer overkomen! Je tankt per ongeluk benzine in plaats van diesel of net andersom. Op de verkeerde brandstof gaat de bestelauto niet rijden. Je moet dus kosten maken om de tank leeg te laten pompen. Waar loop je tegenaan en is deze schade verzekerd op de bestelautoverzekering?

Turien & Co verhoogd de premies voor bestelautoverzekeringen

Turien & Co verhoogd premies bestelautoverzekeringen

04-06-2018 20:48

Turien & Co verhoogd de premies voor bestelautoverzekeringen. Maak eens een nieuwe vergelijking voor je bestelautoverzekering

Bij wie schde claimen met alleen een WA-dekking

Bij wie kan ik mijn schade claimen als ik alleen een WA-dekking heb?

02-06-2018 20:48

Bij wie kan ik mijn schade claimen als ik alleen een WA-dekking op mijn bestelautoverzekering heb? Via de gratis verhaalservice van 112schade.nl.

Europeesch aanrijdingsformulier invullen, ook zonder tegenpartij

Eenzijdig ongeluk of schade zonder tegenpartij? (copy 1)

03-02-2018 13:34

Vul ook een aanrijdingsformulier in bij een eenzijdig ongeluk of bij een schade aan je bestelauto zonder dat er tegenpartij is. Dit is namelijk bewijs ook voor je eigen verzekeraar.