Spring naar hoofd-inhoud

Delta Lloyd verhoogd premies van de budget bestelautoverzekering

Delta Lloyd verhoogd de premies van diverse automotive verzekeringen. De verhoging komt door de tegenvallende schaderesultaten. Ook de premie van de bestelautoverzekering is verhoogd. De verhoging is van toepassing op het Budget-tarief voor personenauto's, de zakelijke personen-, bestelauto en vrachtautoverzekering.

 

Nieuwe vergelijking van je Delta Lloyd bestelautoverzekering

Delta Lloyd verhoogt de premie, waardoor de bestelautoverzekering minder gunstig wordt. Wij adviseren daarom om een nieuwe vergelijking van je bestelautoverzekering te maken. Bereken eenvoudig hoeveel je kunt besparen op je premie. Stap simpel over naar een andere bestelautoverzekering. Een premieverhoging is bovendien een reden om je huidige bestelautoverzekering te mogen opzeggen.

 

Over Delta Lloyd

Delta Lloyd levert oplossingen op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggen en bankieren voor zakelijke en particuliere klanten. NN Group, waarvan Nationale-Nederlanden een onderdeel is, heeft per 12 april 2017 Delta Lloyd overgenomen. De gecombineerde onderneming gaat verder als toonaangevende speler op het gebied van verzekeren en pensioenen in de Nederlandse markt. Daarnaast met een sterke marktpositie in Belgiƫ. Verder met een aantrekkelijk aanbod in vermogensbeheer en bankieren.

 

Bestelautoverzekering Delta Lloyd vergelijken

Klik hier voor een onafhankelijke vergelijking voor bestelautoverzekeringen. Bereken hoeveel je kunt besparen. Ook de bestelautoverzekering van Delta Lloyd is in de vergelijking opgenomen. Ieder jaar een automatische nieuwe vergelijking op premieverhogingen te voorkomen!

Premie bestelautoverzekering berekenen >>