Spring naar hoofd-inhoud

Verbeterde bestelautoverzekering van Allianz

Veel zelfstandigen en ondernemers zijn aangewezen op hun bestelauto. Stilstand of verlies kost geld en daarom verzeker je die risico’s. Allianz laat zakelijk Nederland ondernemen. Daarom heeft Allianz de Bestelautoverzekering verbeterd, zoals het eigen risico, vervangend vervoer en extra aantrekkelijk voor ZZP'ers.

 

De belangrijkste verbeteringen van Allianz voor de bestelautoverzekeringen

  1. Gratis vervangende bestelauto bij (beperkt) casco
  2. Geen eigen risico via een Topherstel schadeherstelbedrijf
  3. Eenvoudig meeverzekeren van lading

 

Vervangende bestelauto bij (Beperkt) Casco

Als je als ondernemer je bestelauto kwijtraakt door diefstal of total loss is dat een ramp. Je kunt hierdoor niet leveren, je klus niet klaren en je afspraken niet nakomen. Dat kost klanten, dat kost geld. Daarom zorgt Allianz met de vernieuwde bestelautoverzekering voor een vervangende bestelauto via Allianz Global Assistance. Dat biedt zekerheid.

  • Vervangende bestelauto bij Volledig Casco: maximaal 30 dagen bij diefstal of total loss.
  • Vervangende bestelauto bij Beperkt Casco: maximaal 30 dagen bij diefstal, maximaal 7 dagen bij total loss.

 

Geen eigen risico bij Allianz Topherstel

Als je een schade claimt via je Casco-dekking, dan geldt een standaard eigen risico van € 225,-. Dat bedrag vervalt als je kiest voor Allianz Topherstel. Feitelijk is er dan dus geen eigen risico. Reparatie door Allianz Topherstel heeft als extra voordeel dat je recht hebt op een vervangende bestelauto.

 

Lading eenvoudig mee te verzekeren

De lading van een bestelauto is vaak kostbaar. Of het nu om goederen of gereedschap gaat. Schade, verlies of diefstal is een tegenvaller die je wellicht niet 1-2-3 kunnen opvangen. Daarom kun je de lading bij Allianz eenvoudig meeverzekeren. Voor maximaal € 5.000,- of € 10.000,- per gebeurtenis. De dekking staat op de polis van de Bestelautoverzekering. Het standaard eigen risico is € 125,- per gebeurtenis.

 

Goedkoopste bestelautoverzekeringen vergelijken met hoge kortingen 

Geïnteresseerd in de bestelautoverzekering van Allianz? Klik hier om eerst de goedkoopste bestelautoverzekeringen te vergelijken, te berekenen en bestelautoverzekeringen direct met hoge korting online af te sluiten. Jaarlijks automatisch een nieuwe vergelijking van uw bestelautoverzekering om ook nog eens altijd de goedkoopste bestelautoverzekering te houden! 

Premie bestelautoverzekering Allianz vergelijken, berekenen en afsluiten >>